× Search

Wat is de Stip?

De Stip biedt trajectbegeleiding en netwerkondersteuning op maat, voor (rand)normaalbegaafde jongeren met een AutismeSpectrumStoornis, die de overgang onderwijs-welzijn-arbeid dienen te maken.

Je kan bij ons terecht als

  • je op zoek bent naar een zinvolle weekinvulling

  • je tips of begeleiding kan gebruiken om structuur in de chaos te zien 

  • je je weg niet vindt in de hoeveelheid zorginstellingen, verenigingen en organisaties, maar toch gebruik van hen wil maken.

De nadruk van onze begeleiding ligt op de jongere zelf, maar we zijn er eveneens voor vragen van ouders, broers, zussen, familie, hulpverleners en eenieder die betrokken is bij deze jongere. 
 
De Stip is het jongste project van De Schelp, Zorgnetwerk Noorderkempen in samenwerking met Thuisbegeleidingsdienst Het Raster. 
MAIL NAAR EEN KENNIS

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.