Search
× Search
maandag 21 oktober 2019

Wat is De Stip?

De Stip biedt trajectbegeleiding en netwerkondersteuning op maat, voor (rand)normaalbegaafde jongeren met een AutismeSpectrumStoornis, die de overgang onderwijs-welzijn-arbeid dienen te maken.

Je kan bij ons terecht als

  • je op zoek bent naar een zinvolle weekinvulling

  • je tips of begeleiding kan gebruiken om structuur in de chaos te zien 

  • je je weg niet vindt in de hoeveelheid zorginstellingen, verenigingen en organisaties, maar toch gebruik van hen wil maken.

De nadruk van onze begeleiding ligt op de jongere zelf, maar we zijn er eveneens voor vragen van ouders, broers, zussen, familie, hulpverleners en eenieder die betrokken is bij deze jongere. 
 
De Stip is het jongste project van De Schelp, Zorgnetwerk Noorderkempen in samenwerking met Thuisbegeleidingsdienst Het Raster. 

Agenda en Evenementen

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Could not load type 'EasyDNNSolutions.Modules.EasyDNNNews.Widgets.ControlType' from assembly 'App_SubCode_EasyDNNnewsWidgets, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.

EasyDNNstyleWizard Activation

 
   
Enter you invoice id from purchasing the module.
   

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan De Stip. Mede dankzij deze middelen kunnen wij onze trajectbegeleiding nog kwaliteitsvoller afstemmen op maat van de cliënt en kunnen we de specifieke noden van mensen met autisme voldoende kenbaar maken aan de organisaties, werkgevers en overheden waar we mee samenwerken.

Financiële giften zijn welkom op rekening van De Schelp VZW BE49 7895 4423 3571 (BIC: KREDBEBB), met vermelding van De Stip

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

De Stip
Gasthuisstraat 13
2990 Wuustwezel-Gooreind
T: 0475-99.90.97
M: ann.keuleers@destipnoorderkempen.be
W: www.destipnoorderkempen.be

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2019 , De Stip VZW.